KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Serhan Çalık Ortaokulu

Ekm

2023 LGS'de toplam 43 öğrencimiz sınav puanı ile çeşitli liselere yerleşmişlerdir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.

Nis

24 Nisan Pazartesi günü okulumuzun açılışında aramızda bulunan Kardeş Okulumuz Üsküdar Sultantepe Prof Dr. Cemil Taşcıoğlu Ortaokulunun Okul Müdürü Ali Yıldız Bey'e ve ekibine öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize verdikleri desteklerden dolayı ve yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Yaklaşık iki buçuk aydır kapalı olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerine kavuştu. Büyük bir aile olan Serhan Çalık Ortaokuluna ve tüm insanlığa geçmiş olsun diliyoruz.

Ock

6/d Sınıfı öğrencilerimizden Berkay YILDIZ okul sporları Judo Yıldız Erkekler turnuvasında Kahramanmaraş İl İkincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Ocak Ayı Ödül Töreni Yapıldı.

Ock

Okulumuzda yazar Ahmet Baki YERLİ ile söyleşi yapıldı.

Ock

2023 Yılı Enerji Verimliliği Haftası Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Ock

Aralık ayı ödül töreni yapıldı.

Ara

Bedensel engellilerin yaşam kalitesini artırmak için yapılması gerekenleri, engelli bireylerin istek ve ihtiyaçlarını belirleyerek yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyoruz.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası çeşitli etkinlikler sınıflarda yapıldı.

Ara

Kasım Ayı Ödül Töreni Yapıldı.

Ara

Okulumuz 5/A sınıfı ve 5/D sınıfı öğrencilerinin sinema etkinliği.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimiz TOBB Fen Lisesini, Kahramanmaraş Fen Lisesini ve Çukurova Elektrik Anadolu Liselerine ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.