KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Serhan Çalık Ortaokulu

Serhan Çalık Ortaokulu

Süleymanşah Mah. 1060. Sok. No17/A Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Toplumsal yaşama uyum sağlayabilen, tüm insanlara sevgi ve saygı ile yaklaşabilen, iletişim kurabilen, sorgulayabilen, objektif eleştiriler yapabilen, çağın gereklerine cevap verebilen, araştıran ve teknoloji kullanabilen mutlu ve başarılı bir okul olmak
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda bir atılım, bir değişim yaparak okulun ve toplumun gelişmesini sağlamak ve bunun için çalışmak.
Başarılar
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ortaklaşa finanse ettiği ‘Ürün Güvenliği, Piyasa Gözetimi ve Denetimi ile Uygunluk Değerlendirmesi Alanlarında Farkındalığın Artırılması Projesi’ kapsamında düzenlenen resim, afiş ve slogan yarışmasında Temel Eğitim 7 ve 8. sınıflarda ´Resim´ kategorisinde TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
08:00 --------14:45
Ulaşım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır. Sanayi-Seyirtepe-Binevler HPRS-10 numaralı otobüs ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca: İstasyon Mah-Binevler HPRS-4 Yeni Sanayi-Yaman Sitesi-Binevler HPRS-7 N.Kemal-Binevler-Gedemen HPRS-9 Kültürpark-Üngüt HPRS-16 Otogar-Şekerdere-Binevler HPRS-24 Sanayi-Orman-Çocuk Hastanesi HPRS-35 numaralı otobüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.
Kahramanmaraş/Onikişubat
Onikişubat merkez ilçesindedir. Kahramanmaraş çarşıya 7 km uzaklıktadır.